Si no veus correctament aquest email fes clic aquí
Nadal al Palau
Demà no és un divendres negre, sinó un Bright Friday per veure la llum!
Amb l'encesa de llums de Nadal a la ciutat de Barcelona, el Palau proposa una programació igualment enlluernadora per a aquestes festes.
Cantates, himnes, bandes sonores, contes de fades, festivals de valsos, activitats familiars i fins i tot un escape room! Il·lumina aquestes festes amb entrades i abonaments a la carta a partir de 3 concerts i un 30% de descompte!
Fes la teva tria aquí!
 
* Queden exclosos de l’abonament a la carta de Nadal el Concert de Sant Esteve, la Missa solemnis de Beethoven i els concerts familiars.

LLUM NAIXENT
Bach & Händel
 
DIUMENGE, 11 DE DESEMBRE − 17.30 H
Una vetllada de música sacra amb dos grans mestres del Barroc. Els salms brillants i de celebració divina que Händel va presentar al Papa en la seva època romana; i dues cantates de Bach. La Cantata BWV 61 per al primer diumenge d’Advent i la BWV 147, un serè cant de goig per l’arribada de Crist.
Compra entrades
 
PREUS: 30 i 45 EUROS
CONCERT ORGANITZAT PER FUNDACIÓ SALVAT
LLUM CELESTIAL
El Messies
de Händel
Orchestre de l'Opéra de Versalles
DIJOUS, 15 DE DESEMBRE − 20 H
El celebradíssim “Hallelujah” forma part
ja de la tradició popular, tot esdevenint un himne conegut arreu del món. Aquest és un dels clímaxs del més famós dels oratoris de Händel. El Messies, un monument i tradició en si mateix, torna per les dates d’Advent amb artistes a l’alçada de l’esdeveniment.
Franco Fagioli, un dels contratenors del
moment, dirigirà aquesta festa musical.
Compra entrades
 
PREU: DE 20 A 85 EUROS
CONCERT PATROCINAT PER VESTA
LLUM FESTIVA
Festival de valsos
i danses
DISSABTE, 17 DE DESEMBRE − 18.30 H
Mans que piquen i peus que ballen. La música de valsos connecta amb l’emoció, el cos i el temps. L'Orquestra Simfònica del Vallès ens convida un any més a una successió de polques, rapsòdies, valsos i marxes centreeuropees amb Strauss, Liszt, Offenbach, Dvořák, sota la batuta de Xavier Puig.
Compra entrades
 
PREUS: DE 20 A 61 EUROS
CONCERT PATROCINAT PER FUNDACIÓ SABADELL
LLUM RESPLENDENT
Bandes sonores
de John Williams
Bandes sonores de John Williams
DIUMENGE, 18 DE DESEMBRE − 17.30 H
DILLUNS, 19 DE DESEMBRE − 20 H
DIUMENGE, 8 DE GENER − 12 H
El compositor de la banda sonora de les
nostres vides torna a ser homenatjat al Palau amb tres sessions de simfonisme poderós. Superman, E.T., Salvem el soldat Ryan, Hook, J.F.K., Star Wars, La llista de Schlinder i altres llegendes del Setè Art. Música èpica per a una tarda d’herois a la capsa de música
modernista.
Compra entrades
 
PREUS: DE 28 A 48 EUROS
CONCERT PATROCINAT PER MOVENTIA
LLUM ETERNA
Missa solemnis
de Beethoven
DIMECRES, 21 DE DESEMBRE − 20 H
Molt s’ha especulat sobre els conflictes de
fe de Beethoven, un compositor que va
desvetllar les agitacions de l’individu i el seu temps. Un Beethoven sord i solitari, el mateix que componia les tres darreres Sonates per a piano i la Novena Simfonia, basteix un viatge transcendent d’un revolucionari a través del misteri religiós.
Compra entrades
 
PREUS: DE 25 A 95 EUROS
CONCERT PATROCINAT PER GRUPO EUROMADI
LLUM MÀGICA
El trencanous
de Txaikovski
DIUMENGE, 25 DE DESEMBRE − 19 H
DIVENDRES, 6 DE GENER − 18 H
DISSABTE, 7 DE GENER − 18 H
L’encanteri d’un clàssic per a tota la família, amb un narrador excepcional com és Luis Posada (actor de doblatge que és la veu de Johnny Depp o Leonardo DiCaprio) i la companyia Borja Ytuquepintas que il·lustrarà, en directe i amb sorra, la història del valent soldat de joguina. Una selecció de fragments del ballet, inspirat en el conte d’E.T.A. Hoffmann, per creure en la màgia dels contes de fades.
Compra entrades
 
PREUS: DE 28 A 48 EUROS
LLUM CÀLIDA
Concert
de Sant Esteve
DILLUNS, 26 DE DESEMBRE − 19 H
Un concert que fa més de cent anys que se celebra cada 26 de desembre i que només ha tingut quatre aturades per moments històrics destacats, com la Guerra Civil o la gran nevada del 1962. Amb l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i els cors de l’Escola Coral viatjarem de les nadales més arrelades
a les mirades contemporànies. Amb el tema “Fer camí” ens reunirem amb la família coral en una esclatant celebració de la música i la tradició.
Entrades exhaurides
LLUM NOVA
Concert d'Any Nou
lampares
DIUMENGE, 1 DE GENER − 21 H
DILLUNS, 2 DE GENER − 18 H
DISSABTE, 7 DE GENER − 21 H
Valsos i polques de la família Strauss amb humor, enginy i optimisme. Aquest tradicional concert ens portarà l’energia d’una música escrita a Viena per la celebrada dinastia de músics. Vals de l’Emperador, Al bell Danubi blau, El ratpenat i Marxa Radetzky, entre
d’altres.
Compra entrades
 
PREUS: DE 28 A 55 EUROS
CONCERT PATROCINAT PER FUNDACIÓ FLUIDRA
I A MÉS...
Concerts
Familiars al Palau
twinkle-twinkle-baby-s-star
DISSABTE, 10 DE DESEMBRE
DIUMENGE, 11 DE DESEMBRE
11 i 12.30 H | PETIT PALAU
Twinkle, twinkle, Baby's star
Una proposta per conèixer i descobrir cançons, jocs i dites de tradició anglesa i alhora gaudir del repertori tradicional català
des d’una visió musical moderna i eclèctica. Dirigit a nadons i infants fins a 5 anys.
Compra entrades
 
BaBeBra & Mozart
DIJOUS, 29 DE DESEMBRE
DIVENDRES, 30 DE DESEMBRE
11 i 12.30 H
BaBeBra & Mozart
Bach, Beethoven, Brahms, Mozart... i Händel i Schubert. Amb arranjaments de Marc Timón i sis músics que toquen, canten i ballen ens aproparem als gegants de la música amb una
mirada contemporània. Dirigit a nadons i infants fins a 5 anys.
Compra entrades
EXPERIÈNCIES ARQUITECTÒNIQUES
El Palau,
un jardí de pedra
Visites
guiades i lliures
La visita de recorregut lliure amb audioguia o bé guiada per una sala que és monument, temple musical i jardí de pedra.
Més informació
Escape room
Tocata i fuga
Voltar per tot el recinte modernista cercant els
plànols d’una bomba atòmica? Gaudeix d’una aventura trepidant de 90 minuts per aconseguir el cobejat document resolent els diferents enigmes que es plantegen en una història que ens connecta amb els orígens fundacionals del Palau i l’Orfeó.
Consulta disponibilitat
 
Regala('t) Palau,
Xec Regal
Regala moments inoblidables amb els Xecs Regal del Palau de 25, 50, 100 i 150 euros o bé de la quantitat oberta que desitgis. Pots triar entre més de 100 concerts de la nostra temporada.
Més informació
 
Abonaments a la carta
Més de 100 concerts per triar i configurar el teu abonament a la carta. Consulta la programació, escull la modalitat A3 (de 3 a 9 concerts) o A10 (a partir de 10 concerts) i gaudeix de descomptes fins al 15% i dels avantatges de ser abonat/ada del Palau.
Més informació
Palau Bach

Sis concerts que recullen l'essència de l'inesgotable llegat del kantor de Johann Sebastian Bach. Un missatge que ens arriba des del Barroc amb grans especialistes: el teclat amb Hewitt i Alard, les Passions amb Herreweghe i Meunier, i cantates i músiques al voltant de Bach de Les Arts Florissants i el Cor de Cambra del Palau.

Compra abonament
 
Palau Grans Veus
Tres concerts de cançons i àries d’òpera amb tres atmosferes diferents: el romanticisme liederístic de Christoph Prégardien, la festa musical amb repertori vibrant que presenta Juan Diego Flórez, i el projecte personal d'Eden de Joyce DiDonato amb Il Pomo d'Oro que fa viatjar la veu al llarg dels segles.
Compra abonament
Donar-se de baixa